Banner Meli

Silogoi meli Cioff Hellas

 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΚΑΪΝΤΕΣ

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Οργανισμός Καλαρρύτες, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου διοργανώνει στο Κτήμα Θεοχάρη γλέντι με παραδοσιακούς Μακεδονικούς και Θρακιώτικους ήχους. Τιμή εισόδου 15,00 €

ΜΟΥΣΙΚΟΙ:
Βαγγέλης Ψαθάς-κλαρίνο,ζουρνάς,σοπράνο
Δημήτρης Ψαθάς-ζουρνάς,νταούλι
Βαγγέλης Ψαθας-ακορντεόν νταούλι

Μουτσέλος Νίκος-Γκαιντα
Λίτος Γιάννης-ακορντεόν
Μαγαλιός Γιώργος-τραγούδι

Σας περιμένουμε να φάμε, να πιούμε και να γλεντήσουμε.

ΤΗΛ .ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 6955 958210

 

Aνάρτηση του πρώην προέδρου κ. Δημήτρίου κωτίκα στη Ομάδα "Greek National Section CIOFF"

" Κλείνει ένας χρόνος από τότε που το Ελληνικό Εθνικό τμήμα CIOFF® βγήκε και στο Facebook, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρουν τα κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάγκη επικοινωνίας των μελών μεταξύ τους εντοπίστηκε από τις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας, και η Γραμματεία του Ελληνικού

Ν.S. έστελνε στα μέλη του ενημερωτικό δελτίο με φάξ ή με mail, όπου υπήρχαν διαθέσιμα. Ο σκοπός ήταν να δημιουργηθεί μια αμφίδρομη επικοινωνία που θα εξασφαλίζει μια ροή πληροφοριών ανάμεσά μας που έχουν σχέση με τις διεθνείς και τις εγχώριες δραστηριότητές μας. Οι πληροφορίες αυτές είναι χρήσιμες σε όλους μας, είτε είμαστε διοργανωτές φεστιβάλ παράδοσης, είτε είμαστε συμμετέχοντες σε κάποια από αυτά, ώστε χρόνο με το χρόνο να κατασκευαστεί μία βάση δεδομένων που θα αφορά την ποιότητα των εκδηλώσεων. Όσοι από εμάς θα προγραμματίσουν και θα διαπραγματευτούν μια συμμετοχή σε κάποιο φεστιβάλ, να έχουν την δυνατότητα μέσα από αυτή τη βάση των δεδομένων να αντλήσουν πληροφορίες «από πρώτο χέρι».

Το φαξ και το mail, αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά, διότι τα περισσότερα φαξ δεν λειτουργούσαν τα δε mail άνοιγαν από τους αποδέκτες «κατόπιν εορτής». Το χειρότερο βέβαια ήταν ότι κανένα μέλος δεν μπήκε στον κόπο να κάνει προς την γραμματεία του Ελληνικού N.S. μια ετήσια αναφορά με τον απολογισμό των δραστηριοτήτων του.

Κάτω από αυτή την κατάσταση φτάσαμε στην ομάδα στο FB, όπου, σε πραγματικό χρόνο, όσοι και πάλι ενδιαφέρονται πραγματικά, να έχουν την άμεση πληροφόρηση για ότι έχει σχέση με την δραστηριότητα του CIOFF® παγκοσμίως.

Σαν δημιουργός της ομάδας προσπάθησα και προσπαθώ κατά το δυνατόν, να την υποστηρίξω με πληροφορίες που είχα τη δυνατότητα να «αλιεύσω» και να κοινοποιήσω όπου μου δινόταν οι δυνατότητες κοινοποίησης. Η ομάδα είναι κλειστή, γιατί αφορά μόνο τα μέλη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και όλες οι αναρτήσεις έχουν σχέση μόνο με την δράση γύρω από τους σκοπούς και τους στόχους του CIOFF®.

Βέβαια από τα μέλη του Ελληνικού Εθνικού τμήματος, δεν είδα μεγάλη προθυμία να προβάλλουν τη δραστηριότητά τους μέσα από αυτή τη διαδικτυακή παρουσία, αλλά από την «επισκεψιμότητα» σε κάθε ανάρτηση, τουλάχιστον αρκετοί ενημερώνονται. Κάτι είναι και αυτό (προς το παρόν).

Αρκετά εθνικά τμήματα από χώρες του εξωτερικού, προσχωρούν στην ιδέα να δημιουργήσουν παρόμοιες «εφημεριδούλες» μέσα από τις οποίες τα μέλη τους παρουσιάζουν με κάθε τρόπο τη δράση τους. Το διεθνές CIOFF®, πέρα από το επίσημο ειδησεογραφικό του όργανό του ENTRE NOUS, επικροτεί και την ενημέρωση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τόσο από τα Εθνικά τμήματα όσο και της κίνησης νέων του CIOFF®.

Κλείνοντας την αναφορά με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του ενός χρόνου, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να στείλετε στην διοίκηση του Ελληνικού Εθνικού τμήματος μέχρι το τέλος της χρονιάς (το αργότερο) έγγραφη επιστολή με την συνοπτική εθνική και διεθνή σας δραστηριότητα, για να συμπεριληφθεί στο annual report του 2013, που αποτελεί μία ακόμη πύλη ενημέρωσης και πληροφοριών, μαζί με report for the groups και τα report for the festivals, για το σύνολο των μελών του CIOFF® σε όλο τον κόσμο.

Να είστε όλοι καλά. "Programma ekdilwsewn

 

mousika programmata

 

© 2013 Ελληνικό Εθνικό Τμήμα C I O F F ® - Hellenic National Section C I O F F ®.  All rights reserved.